Εκουαδόρ – Βολιβία 2-3 (gTV)

Εκουαδόρ – Βολιβία 2-3 (gTV)

bet365

Χρειάστηκε να περιμένει 18 ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει νίκη στο Copa América, όμως χάρη σε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, η Βολιβία επικράτησε του Εκουαδόρ με 3-2 κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Σόρια, βρέθηκε μπροστά από το 5' κιόλας, όταν ο Ρόναλντ Ράλδες βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά νίκησε τον Ντομίνγκες. Το δεύτερο γκολ των «βέρδε» ήρθε στο 18', όταν ο δημιουργός του πρώτου τέρματος Μάρτιν Σμέντμπεργκ νίκησε με ένα ωραίο σουτ τον γκολκίπερ του Ισημερινού.

Οι Αμαρίγιος είδαν την τύχη να τους γυρίζει την πλάτη λίγο αργότερα, όταν ο Ένερ Βαλένσια νικήθηκε στα 11 βήματα από τον Κινιόνες. Ο Μαρσέλο Μορένο είχε καλύτερη τύχη στο 43', νικώντας τον Ντομίνγκες για το 3-0 υπέρ της Βολιβίας, σκορ με το οποίο έκλεισε και το ημίχρονο.

Το Εκουαδόρ προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, με τον Βαλένσια να μειώνει στο 48' και τον Μπολάνιος να πιάνει ένα εντυπωσιακό μακρινό σουτ για το 3-2 στο 81'. Ήταν όμως πολύ αργά για τους παίκτες του Κιντέρος, που γνώρισαν την ήττα για δεύτερο σερί παιχνίδι, ενώ οι Βολιβιανοί έχουν πλέον βάσιμες ελπίδες για πρόκριση με 4 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Χιλής με το Μεξικό.

* Ο Κρίστιαν Νομπόα του ΠΑΟΚ και ο Ντάνι Μπεχαράνο του Παναιτωλικού αγωνίστηκαν σε όλο το 90λεπτο.

Εκουαδόρ (Γκουστάβο Κιντέρος): Ντομίνγκες, Παρέδες, Ατσιλιέρ, Εράσο, Αγιοβί, Νομπόα, Κινιόνες (45' Κασάρες), Μαρτίνες (45' Ιμπάρα), Μπολάνιος, Μοντέρο, Βαλένσια
Βολιβία (Μαουρίσιο Σόρια): Κινιόνες, Ουρτάδο, Ράλδες, Σεντένο, Μοράλες, Πεδριέλ (56' Κοΐμπρα), Ντάνι Μπεχαράνο, Τσουμασέρο, Σμέντμπεργκ, Λίσιο (71' Μάρβιν Μπεχαράνο), Μορένο (87' Μιράντα)

 

Τελευταία Νέα