Οριστικό του Τετέ στην Λεχ Πόζναν

Οριστικό του Τετέ στην Λεχ Πόζναν

bet365

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Τετέ με την Λεχ Πόζναν και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία. Πρόταση από το Καζακστάν για Μπανανά, στην αναμονή για Μάντζιο.

Στην Πολωνία θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του ο Αμπντούλ Αζίζ Τετέ. Αυτό που αναμενόταν ήταν να πέσουν οι υπογραφές μεταξύ του Γκανέζου και της Λεχ Πόζναν, κάτι που έγινε στην τελευταία συνάντηση των δύο πλευρών για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία τους. Έτσι, θα αφήσει τη χώρα μας, μετά από τρία χρόνια, στα οποία τον μισό έπαιξε στον Φωκικό και τα 2,5 στον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, πολύ πιθανή είναι και η αποχώρηση του Γιαγιά Μπανανά, καθώς οι Χανιώτες έχουν μία πολύ καλή πρόταση από ομάδα του Καζακστάν. Τέλος, σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, η ομάδα της Κρήτης του έχει καταθέσει μία καλή προσφορά, υπάρχει θετικό κλίμα και περιμένει την απάντησή του. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε η... προσοχή των Κρητικών θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα