Το θέμα που... καίει τον Άρη

Gazzetta team
Το θέμα που... καίει τον Άρη

bet365

Ο Άρης περιμένει στη... γωνία για να πάρει μία θέση στη Football League, με το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής την Παρασκευή να μελετάει τρόπους με τους οποίους θα καλυφθούν τα κενά στο νέο πρωτάθλημα.

Συνεχίζεται το... σίριαλ με το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στη Football League της νέας σεζόν. Ένα θέμα που αφορά άμεσα και τον Άρη, που περιμένει να δει αν θα μπορέσει από το... παράθυρο να βρεθεί στην δεύτερη εθνική. Το μόνο που ξεκαθάρισε στο ΔΣ της Παρασκευής, είναι ότι δεν θα σωθούν οριστικά οι τέταρτοι των πλέι άουτ.

Η Football League, ουσιαστικά έριξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για να καλυφθούν τα κενά που δημιουργούνται με την συμμετοχή των Νίκης Βόλου, ΟΦΗ και πιθανότατα Εργοτέλη στη Γ' Εθνική. Αυτό που θέλουν τα μέλη της λίγκας είναι το πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 17 ομάδες και όχι τελικά με 20, ώστε να μην υπάρξει κάλυψη από την Γ' Εθνική.

Βέβαια, κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με ότι ισχύει στον ΚΑΠ. Εκεί πατούν και στον Άρη και ελπίζουν πως στο τέλος θα υπάρξει οριστική απόφαση για Football League 20 ομάδων και θα πάρουν την άνοδο μέσω κάποιου αγώνα μπαράζα για μία από τις τρεις θέσεις...

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα