Φιλικό με Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Φιλικό με Άγιαξ ο Παναθηναϊκός

bet365

Ένα αρκετά δυνατό φιλικό έκλεισε ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει στις 10 Ιουλίου τον Άγιαξ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του που θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία.

Σε συμφωνία για ένα αρκετά δυνατό και σημαντικό φιλικό παιχνίδι, ήρθε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 10 Ιουλίου τον Άγιαξ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Ολλανδία.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Άγιαξ είναι ένας από τους υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές του κόντρα σε μια ομάδα την οποία μπορεί και να συναντήσει μπροστά του λίγες μέρες αργότερα...

Μάλιστα, οι Ολλανδοί αναφερόμενοι σε αυτό το φιλικό, στέκονται τόσο στον τελικό του Γουέμπλεϊ το '71 ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο και στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ το 1996.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα