Κούης: «Παραιτούμαι από την ανωτέρω προταθείσα προσωρινή διοίκηση»

Κούης: «Παραιτούμαι από την ανωτέρω προταθείσα προσωρινή διοίκηση»

Gazzetta team
Κούης: «Παραιτούμαι από την ανωτέρω προταθείσα προσωρινή διοίκηση»

bet365

Ο γενικός διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ντίνος Κούης, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη ανέφερε ότι παραιτείται από την προταθείσα προσωρινή διοίκηση που είχ επροτείνει η ΕΠΣ Θεσσαλίας για την ΕΠΟ.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το πρόσωπό μου και ειδικότερα την αίτηση έκπτωσης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ και τον διορισμό προσωρινής διοίκησης, στην οποία επρόκειτο να περιληφθώ και εγώ, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
Α. Η εμπλοκή μου στο ανωτέρω θέμα και η επιλογή μου να αποτελέσω μέλος της προσωρινής διοίκησης της ΕΠΟ ήταν αποκλειστικά και μόνο προσωπική και ουδεμία απολύτως άμεση ή έμμεση σχέση δεν είχε το Αθλητικό Σωματείο ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης. Ως εκ τούτου, οποιαδήποτε τυχόν φήμη έχει διαδοθεί σχετικά με μια εικαζόμενη δήθεν εμπλοκή του ΑΣ ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης στην όλη διαδικασία του διορισμού προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ δεν ευσταθεί, παρά μόνο έχει αναπτυχθεί βάσει κακοπροαίρετων, κακόπιστων και παντελώς αυθαίρετων δήθεν «δημοσιογραφικών πηγών».
Β. Σε κάθε περίπτωση, δια του παρόντος δηλώνω ρητά και ανεπιφύλακτα ότι παραιτούμαι από την ανωτέρω προταθείσα προσωρινή διοίκηση, δεδομένου ότι ουδέποτε ήταν πρόθεσή μου να δημιουργήσω πρόβλημα σε οποιονδήποτε, παρά μόνο αυτό που επιθυμούσα ήταν να συμβάλλω από την μεριά μου, όπως όφειλα άλλωστε ως άνθρωπος του αθλητισμού, στην - αποκλειστικά και μόνο για προσωρινό διάστημα – συμβολική κάλυψη των κενών θέσεων του ΔΣ της ΕΠΟ έως ότου λυθεί το όλο πρόβλημα λειτουργίας της που πιθανόν να δημιουργείτο από την τυχόν αποδοχή της κατατεθείσας αίτησης έκπτωσης.
Κατόπιν τούτων, είναι προφανές ότι η παρερμηνεία των προθέσεών μου είναι εσφαλμένη, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις και λυπάμαι πολύ για αυτό. Η χρησιμοποίηση του ονόματός μου σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξυπηρετεί ιδιοτελή συμφέροντα που επιδιώκουν την πρόκληση οποιασδήποτε τυχόν βλάβης στο Σωματείο όπου ανδρώθηκα, αγάπησα και αγαπήθηκα».

 

Τελευταία Νέα