Εσιέν: «Να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»!

Εσιέν: «Να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Εσιέν: «Να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ»!

bet365

Ο Μίκαελ Εσιέν έχει μάθει να βάζει τον πήχη ψηλά και αυτό θέλει να κάνει και με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο Γκανέζος χαφ, βρίσκεται από σήμερα στο Λονδίνο για ολιγοήμερη διαμονή, έχοντας υπογράψει από το βράδυ της Τρίτης διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» περνώντας με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «πράσινους» και αφότου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, επικοινώνησε μαζί του η ιστοσελίδα «supersport.com» και αυτός δεν αρνήθηκε να πει λίγα λόγια για το νέο κεφάλαιο της πλούσιας και λαμπερής καριέρας του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον Παναθηναϊκό και θα παίξω σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Είναι μια νέα αρχή για μένα και όπως γίνεται κάθε φορά που αλλάζω ομάδα και κάνω ένα νέο ξεκίνημα, έχω κίνητρο και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον σύλλογο που με εμπιστεύθηκε» είπε αρχικά ο Εσιέν και πρόσθεσε:

«Είναι μια πρόκληση για την οποία ανυπομονώ. Θέλω να γνωρίσω σύντομα τους νέους μου συμπαίκτες και ξέρω ότι θα βρεθούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε, πρώτος στόχος είναι να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους και βλπεπουμε μετά τη συνέχεια. Επίσης και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στις προτεραιότητές μας και πιστεύω ότι μπορούμε κι εκεί να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Επιδεικνύοντας την ταπεινότητα και τη μετριοφροσύνη που τον διακρίνει, έκανε λόγο για προσπάθεια ώστε να μπει στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού, λέγοντας:

Πρώτα απ' όλα, όμως, πρέπει να παλέψω για μια θέση στην 11άδα, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου. Πρέπει να σιγουρέψω ότι θα βρίσκομαι στα βασικά πλάνα του προπονητή μου».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τους οπαδούς και την υποδοχή που του επιφύλαξαν, τόνισε:

«Ήδη έχω αισθανθεί την αγάπη των οπαδών που ήρθαν στο αεροδρόμιο και φώτισαν τη νύχτα για να με υποδεχθούν. Ήταν απίστευτο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Καταλήγοντας, μίλησε και για τις... συμβουλές που πήρε προτού μπει στο ιδιωτικό αεροσκάφος με προορισμό την Αθήνα:

«Μίλησα με τον Μαχαμαντού Ντιαρά και τον Τζιμπρίλ Σισέ πριν αποφασίσω να συνεχίσω στον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να αποδώσω όσα περιμένει η ομάδα και να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα