«Πάνω από 9.000.000 ευρώ για Καρίγιο ο Ολυμπιακός»!

«Πάνω από 9.000.000 ευρώ για Καρίγιο ο Ολυμπιακός»!

«Πάνω από 9.000.000 ευρώ για Καρίγιο ο Ολυμπιακός»!

bet365

Από την Αργεντινή υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει λίγο παραπάνω από 9.000.000 ευρώ (!) για τον Καρίγιο. Θα περιμένουν μέχρι την Παρασκευή (5/6) την απάντησή του!

Μέσο από την Αργεντινή υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δίνει 10.00.000 δολάρια (κάτι παραπάνω από 9.000.000 ευρώ) για να κάνει δικό του τον Γουίδο Καρίγιο!

Συγκεκριμένα η «ole.com.ar» υποστηρίζει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν παραιτούνται από το κυνήγι της απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού.

Μάλιστα, πιο κάτω στο δημοσίευμα γράφεται ότι ο Βερόν είχε πριν μια εβδομάδα πρόταση ύψους 7.000.000 δολάρια συν τον Χάρα.

Παράλληλα, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι χαρακτηρίζεται ως «άσος στο μανίκι» των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι αν θέλει ο παίκτης να έρθει σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό που σαφώς δεν έχει την αίγλη της Serie A, της Primera Divison ή της Premier League - χώρες δηλαδή που έχει ως πρωταρχικό στόχο ο 23χρονος.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, πάντως, τα δίνει... όλα για να αποσπάσει το «ναι» του, το οποίο αναμένεται να περιμένει μέχρι την Παρασκευή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα