Μπεργκ: «Μπορούμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

Μπεργκ: «Μπορούμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

Κώστας Ζάλιαρης
Μπεργκ: «Μπορούμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη»

bet365

O Μάρκους Μπεργκ μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να δείξει ότι έμαθε από τα περσινά παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης, ώστε να εμφανιστεί καλύτερος την επόμενη σεζόν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» έκαναν εύκολα το 4x4 στη διαδικασία των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ επικρατώντας 2-0 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου και κατέλαβαν κι επίσημα πλέον την πρωτιά στο μίνι-πρωτάθλημα, κλειδώνοντας και μαθηματικά την παρουσία τους στον γ' προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πέρυσι, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο απέναντι στη Σταντάρ Λιέγης στην ίδια φάση, απέτυχε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Βέλγων, με αποτέλεσμα να βρεθεί στη συνέχεια στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ κι έπειτα στους ομίλους.

Ο Μάρκους Μπεργκ, μίλησε στο gazzetta.gr για την επίτευξη του στόχου που είχε απομείνει για το «τριφύλλι» με το «εισιτήριο» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ανέφερε:

«Ελπίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση. Ευελπιστώ να δείξουμε στην πράξη ότι μάθαμε πολλά από την περσινή σεζόν και την παρουσία μας στον προκριματικό γύρο, οπότε ναι, θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν».

Κληθείς να σχολιάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που ο Παναθηναϊκός έφτασε στη νίκη δίχως ν' αντιμετωπίσει την παραμική αντίσταση, δήλωσε:

«Όντως ήταν πολύ εύκολη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Παίξαμε πολύ καλά και νομίζω από το πρώτο λεπτό δείξαμε στον αντίπαλό μας ότι δεν μπορούσε να πάρει τίποτα από το παιχνίδι και δεν θα τον αφήναμε. Ήμασταν πολύ καλύτεροι και παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, ήμασταν ένα επίπεδο πάνω από εκείνους και είναι ωραίο που πήραμε τη νίκη».

Ο Σουηδός φορ, που μάλιστα σκόραρε κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά», αλλά το γκολ του ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ στο 72', πέρασε με αλλαγή στο παιχνίδι λόγω της ταλαιπωρίας που πέρασε με την υγεία του πριν από τα πλέι-οφ. Μιλώντας για την κατάστασή του, έδειξε πως ακόμα δεν μπορεί να προπονηθεί όσο έντονα θα ήθελε...

«Δεν ξέρω ακόμα πότε θα είμαι έτοιμος να παίξω από την αρχή και να βγάλω 90λεπτο. Έχω ακόμα σκαμπανεβάσματα και πρέπει να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενες μέρες στις προπονήσεις. Τη μια μέρα είμαι καλά και την επόμενη όχι τόσο, οπότε δεν με βοηθάει αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ναι μεν αισθάνομαι όλο και καλύτερα, όμως είναι εκνευριστικό το γεγονός πως δεν είμαι στο 100% όπως θα ήθελα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συνεχίσω να προπονούμαι, όμως να μην το παρακάνω και να φροντίσω ώστε να μη ρισκάρω γιατί αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα όριο για την ένταση με την οποία μπορώ να προπονούμαι και πρέπει να είμαι υπομονετικός» ήταν τα λόγια του στο gazzetta.gr.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα