Ελευθερόπουλος: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

Νίκος Τσιώκος
Ελευθερόπουλος: «Ευχαριστώ τον κόσμο»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ευχαρίστησε τον φίλαθλο κόσμο του Ηρακλή, που τον χειροκρότησε κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, αφού έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή τη σεζόν 2010-2011. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους του «Γηραιού» στο Καυτανζόγλειο και στη συνέντευξη Τύπου τους ευχαρίστησε για την υποδοχή και εξέφρασε τα συναισθήματά του. Επίσης, δήλωσε χαρούμενος για την επιστροφή του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, αλλά και της ΑΕΚ, στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον Ηρακλή: «Συγχαρητήρια για όσα έχει κάνει για την άνοδό του. Εμείς θα συνεχίσουμε με αξιοπρέπεια».

Για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος τον χειροκρότησε: «Πολύ όμορφα. Υπέροχα γιατί ήμουν σε μια χρονιά που όλοι μας είχαν φαβορί να πέσουμε. Ήμασταν κοντά στις θέσεις Ευρώπης, εκτίμησαν πως ήρθα χωρίς συμβόλαιο λόγω των προβλημάτων μου. Είχα μηδενικό συμβόλαιο το ποσό πήγε μεγάλο, αλλά ο Γιάννης Τάκης αποφάσισε πως το ποσό είναι μικρό. Πάνε αυτά. Ο Ηρακλής είναι πίσω εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ τον κόσμο, είναι σπάνιο στην Ελλάδα να συμβαίνει αυτό».

Για τα κέρδη: «Μπήκε ο μικρός μας ο Κεσίδης στα 17 του, έπαιξε στο Καυτανζόγλειο. Ήταν κέρδος. Όσοι φύγανε κάνανε την επιλογή τους».

Για την επιστροφή του Ηρακλή: «Χαίρομαι για τον Ηρακλή. Ειλικρινά. Χαίρομαι και για την ΑΕΚ, είναι όμορφο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ηρακλής έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς καθυστερήσεις και σκοπιμότητες, είναι η μέρα του κ. Παπαδόπουλου».

Κολίτσης: «Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια»

Από τη μεριά του, ο Ενέα Κολίτσης έδωσε συγχαρητήρια στον Ηρακλή και τόνισε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει να παίζει με αξιοπρέπεια. «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή.

Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε, στο δεύτερο ανεβάσαμε στροφές. Αξίζει συγχαρητήρια η προσπάθεια των συμπαικτών μου. Συνεχίζουμε με αξιοπρέπεια και θα συνεχίσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του 28χρονου γκολκίπερ των Θεσσαλών.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα