«Όχι» Παναθηναϊκού στη Λιλ για Καρέλη

«Όχι» Παναθηναϊκού στη Λιλ για Καρέλη

Gazzetta team
«Όχι» Παναθηναϊκού στη Λιλ για Καρέλη

bet365

Ο Παναθηναϊκός είπε «όχι» στην πρώτη προσέγγιση που του έγινε για την αγορά του Νίκου Καρέλη, από τη Λιλ, η οποία δεν αποκλείεται να επανέλθει με νέα πρόταση.

Όπως αναφέρει το Goal, η γαλλική ομάδα προσέφερε ένα ποσό κοντά στα 2,8 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του διεθνή μεσοεπιθετικού, ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για να πείσει τους «πράσινους» να ανάψουν το «πράσινο φως». Το Τριφύλλι αξιώνει ένα ποσό στα 3,5 εκατομμύρια, αφού η πρώην ομάδα του Καρέλη, η Άμκαρ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης ύψους 20%. Φαίνεται ωστόσο, ότι το γαλλικό κλαμπ θα επανέλθει με αντιπρόταση για τον παίκτη, ενώ μετά τα playoffs αναμένεται να μπουν στο παιχνίδι και άλλες ομάδες του εξωτερικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα