Κασαρέτο: «Θα βρει ομάδα πριν το Κόπα Αμέρικα ο Ζαμπράνο»

Κασαρέτο: «Θα βρει ομάδα πριν το Κόπα Αμέρικα ο Ζαμπράνο»

bet365

Ο ατζέντης του στόχου του Ολυμπιακού, Κάρλος Ζαμπράνο, υπογράμμισε πως το μέλλον του πελάτη του θα κριθεί πριν το Κόπα Αμέρικα.

Ο Έλιο Κασαρέτο σχολίασε στα γερμανικά media πως «υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον Κάρλος (σ.σ. Ζαμπράνο). Και στην Γερμανία όπου ρίχνουμε το βάρος αλλά και εκτός αυτής. Επιλογές σαν την Βέρντερ Βρέμης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Πριν το Κόπα Αμέρικα θα έχουμε καθορίσει το μέλλον του και θα έχουμε κλείσει σε ομάδα». Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του Περουβιανού αμυντικού -που έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό για την αμυντική του γραμμή- σχολίασε ότι «η κεντρική μας ιδέα είναι να πάμε κάπου όπου ο Κάρλος θα νιώθει καλά. Θα αισθάνεται άνετα. Στην Γερμανία συμβαίνει αυτό και είμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση: να συνεχίσουμε εδώ». Οι Γερμανοί μάλιστα δίνουν προβάδισμα στην Βέρντερ για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα