Σε επαφές με Ζέμαν η Κέρκυρα

Σε επαφές με Ζέμαν η Κέρκυρα

bet365

Τον 26χρονο Τσέχο εξτρέμ θέλει να κάνει δικό της η Κέρκυρα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, με τις συζητήσεις να είναι σε καλό δρόμο.

Για την απόκτηση του Μάρτιν Ζέμαν, κινείται η Κέρκυρα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Πρόκειται για 26χρονο εξτρέμ που αγωνίζεται δανεικός στην Πριμπράμ, από την Σπάρτα Πράγας και είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Τσεχία ο συνεργάτης του Μιχάλη Γρηγορίου.

Ο Ζέμαν, είναι από τα βασικά μέλη της ομάδας φέτος έχοντας 24 συμμετοχές και 5 γκολ. Ήδη η Κέρκυρα έχει συζητήσει μαζί του και φαίνεται πως η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, εμφανίζεται θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στη Κέρκυρα, ενώ έχει αγωνιστεί εκτός από την χώρα του και στις Σλοβακία, Αυστρία ως δανεικός και πάλι από την Σπάρτα Πράγας.

Αυτός δεν είναι ο μόνος εξτρέμ που έχει ξεχωρίσει ο Γρηγορίου, αλλά είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο η Κέρκυρα είναι σε επαφές και πολύ πιθανό να υπάρξει συμφωνία...

Τον δοκίμασε και ο ΠΑΟΚ

Ο 26χρονος εξτρέμ, έχει έρθει ήδη μια φορά στην πατρίδα μας, όταν το 2012 είχε δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ. Τελικά τότε δεν είχε πείσει τους ανθρώπους του «δικεφάλου» και έτσι δεν προχώρησε η μεταγραφή. Ακόμα, ο Ζέμαν, είχε απασχολήσει όταν πρωτοέγινε γνωστός και την Ρεάλ Μαδρίτης, με τους Τσέχους τότε να τον θεωρούν το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, κάτι που ωστόσο δε φάνηκε στη πορεία, ενώ πολλά ακούγονται και για προβλήματα στη συμπεριφορά του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα