Ορμπάιθ: «Πάντα στην... καρδιά μου η εμπειρία μου με Ολυμπιακό»

Ορμπάιθ: «Πάντα στην... καρδιά μου η εμπειρία μου με Ολυμπιακό»

Ορμπάιθ: «Πάντα στην... καρδιά μου η εμπειρία μου με Ολυμπιακό»

bet365

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μίλησε σε ΜΜΕ της χώρας και ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό.

Σε ισπανικό Μέσο μίλησε ο Ορμπάιθ, που έκανε το σχόλιό του για τον τελικό του Copa Del Rey και ενώ έκανε δηλώσεις και για τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα τόνισε για:

Το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό: Είχε έρθει η στιγμή που έπρεπε να προχωρήσω στην καριέρα μου. Ο Ερνέστο μου έδωσε μία μοναδική ευκαιρία με το να πάω στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Η Αθλέτικ μου φέρθηκε εξαιρετικά, όπως πάντα, ενώ η κατάληξή μου ήταν το καλύτερο δυνατό σενάριο για όλους. Ο χρόνος έδειξε πως δικαιώθηκα για την επιλογή μου.

Το κατά πόσον έμαθε ελληνικά: Πολύ λίγα (σ.σ. γέλια). Στην Ελλάδα παντού μιλούν αγγλικά. Όπου και εάν οδηγούσα άκουγα πιο πολλά ελληνικά από αγγλικά. Όμως εντάξει τις απλές και καθημερινές φράσεις τις μαθαίνεις. Θα πρέπει να μιλάς έστω και λίγο την γλώσσα από σεβασμό προς την χώρα που σε φιλοξενεί. Εάν δεν έχεις τον σεβασμό που πρέπει δεν έχεις τίποτα.

Τον Γιέστε και την χρονιά που έκανε στον Ολυμπιακό: Υπήρξα τυχερός. Είχα και τον Φραν και τον Ερνέστο και άλλους Ισπανούς. Στην ομάδα και στην χώρα μου φέρθηκαν πολύ καλά. Έκανα εκεί πολύ καλούς φίλους. Θα είναι πάντα στην... καρδιά μου η εμπειρία μου με Ολυμπιακό. Είναι μία εμπειρία που δεν ξεχνάω. Θα την κρατάω μαζί μου όσα χρόνια και εάν περάσουν γιατί μου έμαθε πολλά.

Τα ευρωπαϊκά ματς: Ξέραμε πως με τη νίκη της Μαρσέιγ επί της Ντόρτμουντ εμείς θα μέναμε εκτός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν εάν περνάγαμε. Κατά τα άλλα στα ματς με την Ρούμπιν εμείς πήγαμε καλά. Και στην Ρωσία και στην Αθήνα. Εκεί με εντόπισαν από την Ρούμπιν και τελικώς συνέχισα εκεί.

Το ελληνικό πρωτάθλημα: Όλα είναι σχετικά. Όταν κρίνεις μία χώρα την κρίνεις συνολικά. Είναι σαφές πως σε σχέση με την Ισπανία υπάρχουν διαφορές και πως κάποια πράγματα δεν θα τα έβλεπα στην χώρα μου, όμως είναι άδικο να κρίνεις έτσι τα πράγματα. Εμένα παντού μου φέρθηκαν καλά. Και στην Ελλάδα και στην Ρωσία και παντού. Παντού βρήκα καλούς ανθρώπους. Μετά εξαρτάται από εσένα το πως θα προσαρμοστείς. Και την εμπειρία με την Ρούμπιν θα την θυμάμαι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα