ΠΑΟΚ: Ο Άρνεσεν θα αποφασίσει για Κλάους

ΠΑΟΚ: Ο Άρνεσεν θα αποφασίσει για Κλάους

ΠΑΟΚ: Ο Άρνεσεν θα αποφασίσει για Κλάους

bet365

Το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μεγάλο για τον Στέφανο Αθανασιάδη, καθώς οι ευρωπαϊκές σειρήνες έχουν αρχίσει να ηχούν. Το μέλλον του είναι στο χέρι του Φρανκ Άρνεσεν, με τον Δανό αθλητικό διευθυντή, ν’ αποφασίζει αν διεθνής επιθετικός θα κάνει το βήμα στην καριέρα του ή θα παραμείνει στην Τούμπα.

Ο Στέφανος Αθανασάδης, μπορεί ν’ ανανέωσε το συμβόλαιο του πριν από εννέα περίπου μήνες με τον ΠΑΟΚ, με ένα ηγεμονικό συμβόλαιο. Το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει, μάλιστα συνοδεύονταν κι από δημοσιεύματα. Ο Κλάους παρακολουθείτε στενά από Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία και πρόσφατα Βέλγιο, όπως σας έχει ενημερώσει το gazzetta.gr. Τον τελευταίο χρόνο οι επισκέψεις στην Τούμπα και όχι μόνο έχουν ενταθεί, καθώς πολλοί σκάουτερ θεωρούν πως είναι ένας πολύ καλός επιθετικός που αν δουλευτεί και δουλέψει σωστά μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό.

Στον Δικέφαλο, πριν τον ερχομό του Φρανκ Άρνεσεν, υποστήριζαν πως το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ θερμό για το ενδεχόμενο μεταγραφή του Αθανασιάδη στο εξωτερικό. Από την στιγμή που ήρθε ο Δανός αθλητικός διευθυντής κι ανέλαβε εν’ λευκό την ομάδα, αυτός θα αποφασίσει αν την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Αθανασιάδης θα παραμείνει στην Τούμπα ή θα πουληθεί στο εξωτερικό. Ο Άρνεσεν γνωρίζει πως ο Αθανασιάδης είναι ο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του σωματείου και σίγουρα χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση η υπόθεση του από την στιγμή που είναι το αγαπημένο παιδί της «ασπρόμαυρης» κερκίδας. Για να γίνουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει να υπάρξει και επίσημη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη, και όχι μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα