Κ-20: Ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βέροια

Κ-20: Ήττα για τον Ολυμπιακό στη Βέροια

bet365

Οι πρωταθλητές στην Super League K-20 ηττήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League K-20 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στη Βέροια ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 (16' Ντόγος) από την τοπική ομάδα. Αυτή είναι και η μοναδική ήττα της ομάδας του Βασίλη Βούζα στην διοργάνωση η οποία έμελλε να έρθει στο τελευταίο παιχνίδι.

Οι πρωταθλητές σε σύνολο 34 αγώνων κέρδισαν τους 29, σε 4 έμειναν ισόπαλοι και έχασαν μόλις σε ένα. Ο Ολυμπιακός είχε σταθερή απόδοση όλη τη χρονιά κατέκτησε νωρίς την κούπα αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός στο τελευταίο ματς. Οι ερυθρόλευκοι είχαν ευκαιρίες για να διατηρήσουν το αήττητο στο ματς με την Βέροια αλλά μετά από το 61' έπαιξαν και με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Γιώργου Μανθάτη και δεν πέτυχαν τον στόχο τους.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, τόνισε: «Θέλαμε το αήττητο. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών να μην πετύχουν αυτό το σπουδαίο ρεκόρ. Ο Ολυμπιακός όμως είναι πρωταθλητής και αυτό που μετράει είναι πως αυτά τα παιδιά μέσα από τους 34 αγώνες βελτιώθηκαν και έκαναν βήματα στην καριέρα τους. Είχαμε ευκαιρίες στο παιχνίδι αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Το γκολ μετράει στο ποδόσφαιρο και δεν το είχαμε σ' αυτό το παιχνίδι. Πετύχαμε όμως δεκάδες μέσα στην χρονιά, σημειώνοντας ρεκόρ, και δεν πρέπει να έχουμε παράπονο».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Τούφας, Παπαγεωργίου, Καψάλης (46' Μαγγίζης), Νικολαϊδης, Ντόγος, Ξόμπλιος (65' Νταβίντ) και Μεληκιώτης (80’ Ναυρινιάδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Ρεντζής, Τόλι, Σαλιάκας, Βούρος, Καραχάλιος (35' Ανδρούτσος), Μακροστέργιος (45' Βέργος), Λάτσι, Χαντζάρας (35' Μανθάτης), Γαρεφαλάκης και Ιγνατίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα