Μπούρμπος: «Να τελειώνουμε μία ώρα νωρίτερα»

Μπούρμπος: «Να τελειώνουμε μία ώρα νωρίτερα»

Gazzetta team
Μπούρμπος: «Να τελειώνουμε μία ώρα νωρίτερα»

bet365

Αισιόδοξος οτι ο Παναθηναϊκός θα τελειώσει με την πρώτη θέση των play off από την Κυριακή, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Μπούρμπος.

Στην συγκέντρωση και στην πειθαρχία που θα έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα του ματς με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova...

«Κάθε παιχνίδι στα play off είναι σημαντικό. Δείξαμε και στα τρία πρώτα παιχνίδια μεγάλη σοβαρότητα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Όσο σημαντικό ήταν το ματς της Τούμπας, άλλο τόσο σημαντικό είναι και το παιχνίδι της Λεωφόρου με τον ΠΑΟΚ, ώστε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να... τελειώνουμε μια ώρα νωρίτερα με την πρώτη θέση.

Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας σκεφτόταν τα play off. Δουλεύαμε για αυτά και εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δικαιωνόμαστε.

Όχι, διότι δεν έχει τελειώσει ακόμη μαθηματικά και δεν μπορούμε να πούμε ακόμη ότι τελείωσε. Πρέπει να πάρουμε και το επόμενο ματς για να είμαστε σίγουροι.

Το παιχνίδι θα εξαρτηθεί καθαρά από εμάς. Από την απόδοση μας. Από το πόσο συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι θα είμαστε. Πιστεύω ότι και αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Από τη διάθεση που θα δείξουμε», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα