Ουζουνίδης: «Θα αργήσουμε να κάνουμε μεταγραφές»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Θα αργήσουμε να κάνουμε μεταγραφές»

bet365

Να μη βιάζονται οι φίλοι του Πανιώνιου για μεταγραφές. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο ότι η ομάδα του δεν έχει την άνεση να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι

Με δηλώσεις του στο «ΣΠΟΡ FM 94.6» ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν διαθέτει πακτωλό χρημάτων για να κάνει μεταγραφές.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα αργήσουμε να κάνουμε μεταγραφές. Δεν έχουμε τα εκατομμύρια όπως άλλες ομάδες, όπως ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα, για να δώσουμε με ευκολία».

Για τον τελικό Κυπέλλου στη Γαλλία μεταξύ της Οσέρ και της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε:

«Είναι θεσμός που γίνονται εκπλήξεις. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο εύκολη υπόθεση, όπως δείχνει σε πρώτη φάση».

Όσο για την πορεία της δική τους ομάδας στο ελληνικό Κύπελλο σχολίασε:

«Εμείς είχαμε πολλές ιδιαιτερότητες. Δεν μπορείς να πεις από τη μία στους παίκτες σου να μην ασχοληθούν με ένα παιχνίδι. Όταν αγωνιστήκαμε με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, έκανα πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, καθώς ακολουθούσε ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. Βάζεις κάποια νέα παιδιά και προσπαθείς για το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει και εμείς την πρόκριση, διότι αποκλειστήκαμε στα πέναλτι. Βεβαίως, είμαι της άποψης όταν πας στον τελικό, το κάνεις με στόχο να πάρεις τον τίτλο και όχι για να δεις από κοντά τη γιορτή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα