Βενγκέρ: «Όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία»

bet365

Η Άρσεναλ θα επιχειρήσει να γίνει η πολυνίκης του Κυπέλλου Αγγλίας, νικώντας την Άστον Βίλα, με τον Βενγκέρ να μην κρύβει ότι όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία κατακτώντας το για δωδέκατη φορά.

«Ναι φυσικά, όλοι θέλουν να γράψουν ιστορία. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Τη μέρα που θες να παίξεις καλά, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός, προσθέτοντας: «Υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα. Είναι πιο θετική γύρω από την ομάδα γιατί τελειώσαμε τη χρονιά με καλό τρόπο. Αλλά ακόμη, όταν φτάνεις εδώ θέλεις να πάρεις το τρόπαιο. Θέλουμε το τρόπαιο στη βιτρίνα μας. Το κάναμε πέρυσι και θέλουμε να το πάρουμε ξανά».

Ερωτηθείς για την ενδεκάδα του τελικού, ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω 100%. Θα διαλέξω την ομάδα μου, βάσει του τι είναι καλύτερο για εκείνη τη μέρα και τι δυνατότητες έχει ο αντίπαλος. Είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουν πολύ δυνατά σημεία που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο και όχι ποιος παίζει, ποιος ξεκινά ή ποιος τελειώνει το παιχνίδι. Σε κάθε ομάδα ισχύει αυτό. Πολλές φορές οι ήρωες έρχονται και τελειώνουν το παιχνίδι για σένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα