Αντίο με αγάπη και καρφιά από Γκουτιέρες (vid)

Αντίο με αγάπη και καρφιά από Γκουτιέρες (vid)

Gazzetta team
Αντίο με αγάπη και καρφιά από Γκουτιέρες (vid)

bet365

Ο Χονάς Γκουτιέρες αποχαιρέτησε με βίντεο τους φίλους της Νιουκάστλ δείχνοντας την εκτίμησή του, αλλά δεν παρέλειψε να ρίξει τα καρφιά του προς τη διοίκηση.

Η αγγλική ομάδα που δεν φέρθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον Γκουτιέρες όταν εκείνος έδινε μάχη με τον καρκίνο, ανακοίνωσε δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Αργεντινού, ο οποίος πέτυχε λίγες μέρες νωρίτερα το γκολ που ουσιαστικά σφράγισε την παραμονή της στην Premier League.

Ο ίδιος φρόντισε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Νιουκάστλ μέσω των social media, δημιουργώντας ένα βίντεο για την ξεχωριστή σχέση τους, βρίσκοντας παράλληλα χώρο για να καρφώσει και τη διοίκηση της ομάδας.

«Δύο πράγματα έμαθα από την ασθένειά μου. Πως μπορείς να συμπαρασταθείς σε έναν παίκτη (οπαδοί της Νιουκάστλ) και πως μπορείς να αφήσει έναν παίκτη μόνο του (ιδιοκτήτης της Νιουκάστλ)» έγραψε στη σελίδα του στο Twitter, ενώ λίγο νωρίτερα απευθύνθηκε στον κόσμο της ομάδας μέσω Facebook, γράφοντας: «Ευχαριστώ όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου και της Νιουκάστλ, που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν. Αυτός είναι ο τρόπος μου για να δείξω ότι πάντα σας ακούω. Είστε πολύ σημαντικοί για μένα. Το ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς εσάς. Όλη μου η προσπάθεια και η αγάπη είναι για εσάς».

Και το συνόδεψε με το παρακάτω βίντεο:

Thanks to all football fans and Newcastle fans for supporting me and trust in me. This is a way to demonstrate I always...

Posted by Jonas Gutierrez on Friday, May 29, 2015
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα