Στη Βέροια οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στη Βέροια οι Νέοι του Ολυμπιακού

bet365

Οι Νέοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το Σάββατο (11:00) στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα το τελευταίο τους παιχνίδι στην Super League K-20 με στόχο την διατήρηση του αήττητου.

Η πόλη της Βέροιας είναι ο τελευταίος σταθμός της σπουδαίας πορείας της Κ-20 του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα της Super League. Οι ερυθρόλευκοι αγωνίζονται το Σάββατο (11:00) κόντρα στην τοπική ομάδα σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική και θέλουν νίκη ή ισοπαλία για να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μία... ανάσα από ένα μοναδικό ρεκόρ και είναι έτοιμος να γράψει ιστορία το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα του Βασίλη Βούζα μετά από 33 αγώνες στην διοργάνωση έχει 29 νίκες και 4 ισοπαλίες. Οι παίκτες προπονήθηκαν την Παρασκευή στον Ρέντη και θα αναχωρήσουν οδικώς για τη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα