ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του υιού Σαββίδη για Σταφυλίδη

ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του υιού Σαββίδη για Σταφυλίδη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το μήνυμα του υιού Σαββίδη για Σταφυλίδη

bet365

Τα μηνύματα σε προσωπικό λογαριασμό πρώην διοικητικού παράγοντα του ΠΑΟΚ είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Σαββίδης να εκφράσει μια επιθυμία του για την επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στην ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν μετά από ένα χαιρετισμό του διεθνή αμυντικού στον προσωπικό λογαριασμό ενός πρώην παράγοντα του Δικεφάλου με αφορμή την επιστροφή Γκαρσία στην ομάδα. Ο Στέφανος Σαράτσης απάντησε πως δεν θα αργήσει και η επιστροφή Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ. Στην παρέα προστέθηκε κι ο Γιώργος Σαββίδης κάνοντας το εξής σχόλιο: «Θα φέρουμε τον Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ». Από εκείνη την στιγμή έχει αναπτυχθεί μια παραφιλολογία πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα φέρει στην Τούμπα τον διεθνή αμυντικός. Να θυμίσουμε πως το συμβόλαιο του Σταφυλίδη με την Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται το 2018, ενώ αγωνίστηκε με την φανέλα της Φούλαμ την περσινή χρονιά πραγματοποιώντας 38 εμφανίσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα