Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντιγκάρ

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντιγκάρ

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Ντιγκάρ

bet365

Τον Ντιντιέ Ντικγάρ, που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, φέρνουν ξανά στο προσκήνιο οι Γάλλοι, αναφέροντας πως ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Ακόμα ένα όνομα για τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού φέρνει στην επιφάνεια δημοσίευμα στη Γαλλία. Ο λόγος για τον Νιντιέ Ντιγκάρ, ο οποίος είχε ακουστεί τον χειμώνα και για τον Ολυμπιακό.

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «francefootball», αναφέρει πως ο Γάλλος αμυντικός μέσος είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού. Οι Γάλλοι, τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος και είναι πολύ πιθανό μετά από μεγάλη καριέρα σε Γαλλία και Ιταλία να πάρει την απόφαση και να συνεχίσει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, καθώς αναφέρεται πως έχει γίνει ήδη προσέγγιση από το «τριφύλλι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα