Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκοράρει με μόλις ένα άγγιγμα! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκοράρει με μόλις ένα άγγιγμα! (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκοράρει με μόλις ένα άγγιγμα! (vid)

bet365

Στα 30 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει πιο ώριμος από ποτέ: Έχει σκοράρει τα 43 από τα 48 γκολ του με τη... μία!

Για την Ρεάλ Μαδρίτης η χρονιά μόνο καλή δεν ήταν. Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο, ήταν μια... συνηθισμένη. Ο Πορτογάλος είναι στην κορυφή των σκόρερ της La Liga με 48 τέρματα, έχοντας το βραβείο Pichini στο... τσεπάκι του, ενώ για 4η φορά θα πάρει το Χρυσό Παπούτσι.

Το θέμα είναι ότι ο 30χρονος πλέον, Ρονάλντο δείχνει να είναι πιο ώριμος από ποτέ μιας κι ο τρόπος που σκοράρει μαρτυρά ότι όσο περνάει ο καιρός δεν έχει όρεξη για... πολλά - πολλά. Από τα 48 γκολ που πέτυχε φέτος, τα 41 έχουν προέλθει με μόλις... ένα άγγιγμα (85%).

Τα 43 (90%) εξ αυτών είναι μέσα από την περιοχή, ενώ τα 10 (21%) τα έχει στείλει στην αντίπαλη εστία από το σημείο του πέναλτι, τα 12 (25%) με κεφαλιά (ρεκόρ καριέρας), ενώ μόλις δύο (4%) έχουν έρθει από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Κoιτώντας, όμως, τα νούμερα συγκριτικά με την πρώτη του χρονιά στη Μαδρίτη, όταν και φορούσε το 9 λόγω της παρουσίας του Ραούλ, οι αριθμοί ήταν διαφορετικοί.

Τη σεζόν 2009-2010 σκόραρε 26 φορές με το μόλις το 61% να έρχεται με την πρώτη του επαφή και το 12% με το κεφάλι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα