Πιέζει για Χελάντερ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Πιέζει για Χελάντερ ο Παναθηναϊκός

bet365

Τα... παζάρια του Παναθηναϊκού έχουν πιάσει τόπο, η Μάλμε ρίχνει τις απαιτήσεις της και ο Χελάντερ είναι όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του στο τριφύλλι.

Σε καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Μάλμε, με τον Χελάντερ να... πλησιάζει στο τριφύλλι. Με τον Γιάννη Ανανστασίου νατον έχει... ξεχωρίσει ως τον εκλεκτό για την μία από τις δύο μεταγραφές κεντρικών αμυντικών που θα γίνουν, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος δουλεύουν πυρετωδώς την περίπτωσή του.

Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «LiveSport», η Μάλμε έχει ήδη ρίξει τις απαιτήσεις της από τις 500.000 στις 350.000 ευρώ, ενώ οι «πράσινοι» πιστεύουν πως υπάρχει ακόμα περιθώριο να κατέβουν, για να κλείσουν τον παίκτη στην καλύτερη τιμή. Βέβαια, πάντα υπάρχουν εναλλακτικές, όμως θα ενεργοποιηθούν μόνο αν το θέμα τραβήξει πολύ, κάτι που δεν δείχνει ιδιαίτερα πιθανό με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα