Ρέιντζερς - Μάδεργουελ 1-3

Ρέιντζερς - Μάδεργουελ 1-3

bet365

Ήττα-σοκ για τη Ρέιντζερς, με 3-1 στην έδρα της από την Μάδεργουελ στο μπαράζ ανόδου, την Κυριακή θα ψάξει το θαύμα της ανατροπής, που θα την φέρει και πάλι στα μεγάλα σαλόνια.

Σε... φιάσκο οδηγείται η προσπάθεια της Ρέιντζερς να επιστρέψει και άλι στα μεγάλα σαλόνια, καθώς γνώρισε την εντός έδρα ήττα από την Μάδεργουελ στο πρώτο μπαράζ ανόδου και πλέον θέλει ένα... θαύμα για να βρεθεί του χρόνου στα μεγάλα σαλόνια του Σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

Οι φιλοξενούμενοι, που πήραν εκδίκηση από τον Στιούαρτ ΜακΚολ ο οποίος πριν από λίγους μήνες τους... παράτησε για να γίνει προπονητής στην Ρέιντζερς, άνοιξαν το σκορ με τον Έργουιν στο 27', ενώ στο 40' ΜακΜάνους διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' ο Αϊνσγουορθ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στο σκορ, με τον ΜακΓκρέγκορ να μειώνει 8 λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Κυριακή, με μοναδικό... θετικό για την ιστορική Ρέιντζερς, να είναι πως δε μετράει το εκτός έδρας γκολ στην Σκωτία.

 

Τελευταία Νέα