U17: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

Gazzetta team
U17: Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 4-0

bet365

Με εξαιρετική εμφάνιση και τον Κηπουρό να πετυχαίνει δυο υπέροχα τέρματα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της ΠΑΣ και βρέθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος!

Ο Ολυμπιακός βρήκε απέναντί του τον ΠΑΣ στον πρώτο ημιτελικό του Fina 4 του πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 της Super League και με εξαιρετική εμφάνιση πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό! Το γήπεδο του Αγρινίου προσέλκυσε αρκετό κόσμο, ανάμεσά του ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Πετράκης. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και πήραν εύκολα τη νίκη. Ο Νικολάου στο 4' ανοιξε το σκορ, και ο Κηπουρός με δυο όμορφα τέρματα στο 38' και το 75' σφράγισε τη νίκη. Ο Τσιλίκης στο 82' διαμόρφωσε το 4-0. Οι ερυθρόλευκοι θα βρουν μπροστά τους τον νικητή του ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα