Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της UEFA από τη FIFA!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης της UEFA από τη FIFA!

bet365

Ο Μισέλ Πλατινί ισχυρίστηκε πως σε περίπτωση μη επιθυμητού αποτελέσματος στις εκλογές της FIFA και διατήρησης του Μπλάτερ στην προεδρία, η UEFA θα εξετάσει όλες τις επιλογές της, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μέχρι και αποχώρησης!

Όντας κάθετα αντίθετος με την επανεκλογή του Σεπ Μπλάτερ στον προεδρικό θώκο της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θεωρώντας πως η παραίτηση ή η μη εκλογή του είναι η μοναδική λύση για μια νέα σελίδα στη FIFA, ο Μισέλ Πλατινί αρνήθηκε να αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο σε περίπτωση που τελικά δεν αλλάξει κάτι στην κεφαλή.

«Θα εξετάσουμε κάθε πιθανή επιλογή. Θα συζητήσουμε στο Βερολίνο με τις Ομοσπονδίες μας και θα αποφασίσουμε για το πως θα πορευτούμε με την FIFA» ανέφερε ο Πλατινί σε ερώτηση δημοσιογράφου στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε.

Φυσικά, σε περίπτωση παύσης της κοινής πορείας με την Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, που είναι το ακραίο σενάριο, αυτό σημαίνει και αποχώρηση των ευρωπαϊκών ομάδων από τις διεθνείς διοργανώσεις συμπεριλαμβανομένου και του Μουντιάλ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα