Αποχωρεί οριστικά από τη Ζενίτ ο Ντάνι!

Αποχωρεί οριστικά από τη Ζενίτ ο Ντάνι!

Αποχωρεί οριστικά από τη Ζενίτ ο Ντάνι!

bet365

Τέλος εποχής στη Ζενίτ το φετινό καλοκαίρι, με τον Ντάνι ν' ανακοινώνει πως δεν πρόκειται ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα και θα αποχωρήσει μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν!

Όταν αποκτήθηκε από τον σύλλογο της Αγίας Πετρούπολης, το 2008, έναντι 30 εκατ.ευρώ που εισέπραξε η Ντιναμό Μόσχας, πολλοί απόρησαν και δεν είδαν με καλό μάτι την άφιξή του στη Ζενίτ. Ήταν μια ομάδα που μόλις είχε κατακτήσει το Κύπελλο UEFA και είχε την αύρα των Αρσάβιν και Τίμοστσουκ.

Το φετινό καλοκαίρι, ο Ντάνι και αφήνει τεράστιο κενό στην ομάδα, ενώ αποτέλεσε τον μεγάλο ηγέτη, πήρε το περιβραχιόνιο και «κέρδισε» τους οπαδούς όσο λίγοι.

«Το Σάββατο θα φορέσω για τελευταία φορά την φανέλα της Ζενίτ. Δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο κι έτσι το καλοκαίρι μένω ελεύθερος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω άπαντες στον σύλλογο, όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα, τον κόσμο και αποχωρώ έχοντας μονάχα καλές αναμνήσεις. Είμαι γεμάτος περηφάνια που αγωνίστηκα στη Ζενίτ και η Ρωσία θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου. Ήρθε όμως η ώρα να φύγω...» ήταν τα λόγια του Ντάνι στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το πρωί στο «Udelny Park».

Υπενθυμίζεται πως ο 31χρονος εξτρέμ από την Πορτογαλία έχει ακουστεί για τον Ολυμπιακό...

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα