Αλβανικό σενάριο για Μέχα και Παναθηναϊκό (vid)

Αλβανικό σενάριο για Μέχα και Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Ρόλλας
Αλβανικό σενάριο για Μέχα και Παναθηναϊκό (vid)

bet365

Τον 29χρονο μέσο, Αλμπάν Μέχα που μένει ελεύθερος από την Πάτερμπορν φέρεται να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με Αλβανικά δημοσιεύματα.

Την περίπτωση του Αλμπάν Μέχα, φέρεται να κοιτάζει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη, το site «InfoPasqyra» φιλοξένησε ένα μίνι αφιέρωμα με τους παίκτες από την γειτονική χώρα που ετοιμάζονται να αλλάξουν επαγγελματική έδρα.

Σε αυτό, το πρώτο όνομα που αναφερόταν ήταν του 29χρονου μέσου, που μένει ελεύθερος από την Πάτερμπορν και σύμφωνα με τα Γερμανικά media που επικαλείται ο συντάκτης του, ενδιαφέρον τους «πράσινους».

Ο γεννημένος στο Κόσοβο, αλλά διεθνής με την Εθνική Αλβανίας παίκτης, αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, αλλά μπορεί υπό προϋποθέσεις να παίξει τόσο στον άξονα, όσο και στην δεξιά πλευρά.

Φέτος με την Πάτερμπορν είχε 18 συμμετοχές και 3 γκολ.

Πάντως αξίζει να τονίσουμε πως οι θέσεις στις οποίες αγωνίζεται ο Μέχα δεν αποτελούν προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τον Παναθηναϊκό που θέλει να κλείσει το γρηγορότερο δυνατό της θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού χαφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα