Νέος τίτλος για την ερυθρόλευκη σχολή στο Σικάγο

Νέος τίτλος για την ερυθρόλευκη σχολή στο Σικάγο

Νέος τίτλος για την ερυθρόλευκη σχολή στο Σικάγο

bet365

Εξαιρετική παρουσία είχαν οι ομάδες των σχολών του Ολυμπιακού στο Σικάγο σε τουρνουά του Ιλινόις ενώ μία πήρε και Κύπελλο.

Κάθε τουρνουά και κούπα για την σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο των ΗΠΑ. Η σχολή έδωσε βροντερό παρών στο σπουδαίο τουρνουά 'Libertyville Cup', που διεξήχθη στο Ιλινόις από τις 23 έως τις 25 Μαϊου και κέρδισε και τρόπαιο. Στο τουρνουά συμμετείχαν περισσότερες από 400 ομάδες εκ των οποίων οι 6 ήταν της σχολής των Πειραιωτών από το Σικάγο. Από τις ομάδες που έπαιξαν και εντυπωσίασαν στο τουρνουά, η Κ-16 κέρδισε την κούπα ενώ η Κ-18 έφτασε έως τον τελικό. Επίσης η Κ-10 έφτασε στα ημιτελικά. Αξίζει να τονιστεί πως όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετά μέλη από την σχολή του Σικάγο θα έρθουν στην Ελλάδα για να μετάσχουν στα Summer Camps 2015 της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα