Κ-17: Ημιτελικός για Ολυμπιακό την Πέμπτη με ΠΑΣ

Κ-17: Ημιτελικός για Ολυμπιακό την Πέμπτη με ΠΑΣ

bet365

Την Πέμπτη (17:00) θα δώσουν οι έφηβοι του Ολυμπιακού το πρώτο τους ματς στο φάιναλ φορ της Super League K-17.

Στο φάιναλ φορ της Super League K-17 που θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο και αρχίζει την Πέμπτη θα μετάσχει η Κ-17 του Ολυμπιακού. Οι Έφηβοι των Πειραιωτών αγωνίζονται στις 17:00 στον Α' ημιτελικό της διοργάνωσης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τον τελικό του Σαββάτου (18:00). Στον Β' ημιτελικό που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης θα τεθούν αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ και το Αστέρας Τρίπολης.

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από τα κανάλια Novasports. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Αγρίνιο και το απόγευμα προπονήθηκε χωρίς προβλήματα στο γήπεδο της ομάδας του Παναιτωλικού. Το ζητούμενο για τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών θα είναι και να διασκεδάσουν το παιχνίδι και να δείξουν χωρίς άγχος τις δυνατότητές τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα