Συγχαρητήρια και εκνευρισμός από Σπανό

Συγχαρητήρια και εκνευρισμός από Σπανό

Νίκος Τσιώκος
Συγχαρητήρια και εκνευρισμός από Σπανό

bet365

Ο Γιώργος Σπανός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ατρομήτου για την εμφάνιση, ενώ ήταν εκνευρισμένος επειδή θεώρησε ότι η ομάδα του αδικήθηκε από τις αποφάσεις του Ζαχαριάδη.

Ο ορισμός του Ζαχαριάδη στο ματς με τον Αστέρα προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ανθρώπων του Ατρομήτου και το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι από τη Θεσσαλονίκη βρήκε τους Περιστεριώτες να έχουν παράπονα. Γι' αυτό και ο εκνευρισμός του Γιώργο Σπανού, μετά το τέλος του αγώνα, καθώς θεώρησε ότι η ομάδα του αδικήθηκε από κάποιες αποφάσεις του Ζαχαριάδη. Παρά ταύτα, ο πρόεδρος του συλλόγου των δυτικών προαστίων έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εμφάνιση, ενώ τους... ντόπαρε από την εξέδρα των επισήμων, απ' όπου παρακολούθησε το παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα