Η κομπίνα που έγινε... λατρεία!

Η κομπίνα που έγινε... λατρεία!

Η κομπίνα που έγινε... λατρεία!

bet365

Το γκολ του Ταυλαρίδη είναι το τρίτο «ίδιο»-κι ας μέτρησαν μόνο τα δύο- που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός από στημένη φάση στην διαδικασία των πλέι-οφ.

Ο Παναθηναϊκός κάνει... πάρτι στο μίνι πρωτάθλημα, θυμίζει την ομάδα που έκανε τρελή πορεία μέχρι να της αφαιρεθούν οι βαθμοί του ντέρμπι και το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στην «πράσινη» τσέπη. Ο Γιάννης Αναστασίου διαχειρίστηκε άψογα την ομάδα του, προετοίμαζε το σύνολο του για τα πλέι-οφ και δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία στην κριτική για τις κακές εμφανίσεις στο τελευταίο κομμάτι της κανονικής διάρκειας.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζει μια ομάδα πανέτοιμη, με άριστη φυσική κατάσταση και αυτοσυγκέντρωση που αγγίζει το άριστο. Εκτός από αυτό, ο «Ολλανδός» και οι παίκτες του έχουν τελειοποιήσει μια συγκεκριμένη κομπίνα στα κόρνερ από δεξιά! Μια κομπίνα που έχει φέρει τρία γκολ(και ας μέτρησαν τα δύο λόγω Αρετόπουλου στο ματς με τον Ατρόμητο).

Ο εκτελεστής που και στις τρεις περιπτώσεις ήταν ο Νάνο, πασάρει στο στήριγμα, εκείνος επιστρέφει και βγαίνει η σέντρα με το αριστερό από τον Ισπανό. Στην Τρίπολη ο Σίλντενφελντ ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στο πλεκτό. Στην Λεωφόρο με τον Ατρόμητο ήταν ο Ταυλαρίδης και στην Τούμπα ξανά ο «Ταύλα» βρέθηκε στην πορεία της εξαιρετικής μπαλιάς του Νάνο για να βάλει το γκολ.

Η κομπίνα που έγινε... λατρεία, δείχνει την δουλειά που γίνεται στο Κορωπί, η οποία αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο πάνω στο χορτάρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα