Αναστασίου: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα»

Αναστασίου: «Έχουμε μεγάλο προβάδισμα»

bet365

Ναι μεν τυπικά ο Παναθηναϊκός δεν έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στα πλέι οφ, ωστόσο ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιάννης Αναστασίου έκανε λόγο για μεγάλο προβάδισμα μετά τη νίκη στη Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από τη Τούμπα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟΚ και ο τεχνικός των... πρασίνων Γιάννης Αναστασίου δεν έκρυψε πως η ομάδα του έχει μεγάλο προβάδισμα πρωτιάς στα πλέι οφ, τονίζοντας χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA: «Μετά τη νίκη σήμερα και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα νομίζω ότι έχουμε ένα προβάδισμα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, θέλει μεγάλη προσοχή και πάμε στο ματς της Κυριακής. Εκεί με μια νίκη πιστεύω ότι θα τελειώσουμε οριστικά».

Για το ματς της Τούμπας: «Σήμερα είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε μια από αυτές... Στο δεύτερο ημίχρονο μας πίεσε λίγο ο ΠΑΟΚ, γυρίζαμε τη μπάλα πίσω και επιτρέψαμε να νιώσουμε αυτή την πίεση, όμως στη συνέχεια κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, είχαμε περισσότερες δυνάμεις και δείξαμε ότι ήμασταν η ομάδα που το ήθελε περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα