Νιόπλιας: «Δεν έχουμε φρεσκάδα»

Νιόπλιας: «Δεν έχουμε φρεσκάδα»

Νίκος Τσιώκος
Νιόπλιας: «Δεν έχουμε φρεσκάδα»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε πως ο Ατρόμητος δεν έχει φρεσκάδα, με δεδομένο ότι έδωσε μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή για να μπει στα πλέι οφ, και εξέφρασε την άποψή του ότι αυτά δεν πρέπει να γίνονται.

Στην έλλειψη φρεσκάδας του Ατρομήτου στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε ότι η ομάδα του έδινε μάχη για να μπει στα πλέι οφ μέχρι την τελευταία αγωνιστική και εξέφρασε την άποψή του ότι δεν πρέπει να διεξάγεται καν η διαδικασία των αγώνων κατάταξης. Επίσης δικαιολόγησε την κόκκινη του Φυτανίδη, καθώς με τις εφτά κίτρινες κάρτες θα απουσίαζε σε δύο ματς, τη στιγμή που η ομάδα των δυτικών προαστίων έχει... ξεμείνει με δύο στόπερ.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το ματς και την ανωτερότητα του Ατρομήτου: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε το πάνω χέρι από την αρχή μέχρι και το τέλος. Είχαμε ευκαιρίες και δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις για γκολ. Πέρα από το παιχνίδι του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό, όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ ήταν πολύ κλειστά και αυτό περίμενα.

Όλες οι ομάδες θα έψαχναν το γκολ που θα τους δώσει τη νίκη. Δεν τα καταφέραμε και απλώς μας έμεινε η προσπάθεια, ήταν μία πολύ καλή προσπάθεια και τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το γεγονός ότι οι «μπλε» έχουν σημειώσει μόλις ένα γκολ σε τρία ματς: «Γιατί ο ΠΑΟΚ πόσα έχει; Ή ο Αστέρας Τρίπολης; Τη φρεσκάδα την έχει ο Παναθηναϊκός. Έκανε μία μεγάλη κοιλιά στην κανονική διάρκεια και τώρα έχει τη φρεσκάδα και φαίνεται καλύτερος απ' όλους.

Εμείς παίζαμε μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μπούμε στα πλέι οφ. Ο Αστέρας από την άλλη παίζει ένα χρόνο συνεχόμενα. Πού να βρεις τη φρεσκάδα; Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 60' ήμασταν στο 0-0. Αν υπάρχει φρεσκάδα, το τελειώνεις, όπως έκανε και ο αντίπαλος. Τώρα άντε να βρούμε ενδεκάδα για την Τρίπολη».

Για τις δυνάμεις που έχουν απομείνει στους παίκτες του: «Δεν υπάρχει δύναμη. Δεν είναι εύκολο να παιχτεί ελεύθερο ποδόσφαιρο σε αυτά τα παιχνίδια. Ποιος δεν θέλει να παίζει γρήγορα; Τα πλέι οφ δεν πρέπει να γίνονται καθόλου. Το θέμα είναι η δεύτερη θέση. Να πάμε τρίτοι εντάξει, η προετοιμασία θα πάει μία εβδομάδα πιο πάνω. Αν είσαι καλός εντάξει, αν μπορείς να πάρεις τα λεφτά εντάξει».

Για την κόκκινη του Φυτανίδη: «Συμπλήρωνε κάρτες και ήταν προτιμότερο να λείψει σε ένα παιχνίδι, παρά σε δύο. Έχουμε δύο στόπερ και σε λίγο θα αρχίσουν να γκαρίζουν. Δεν έχουμε τρίτο, έφυγε ο Ταυλαρίδης, χτύπησε ο Νάστος. Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια. Τον Φεβρουάριο ήμασταν οχτώ βαθμούς πίσω και είχαμε να καλύψουμε πολύ έδαφος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα