Παραμένουν αήττητοι οι Νέοι του Ολυμπιακού! (vid)

Παραμένουν αήττητοι οι Νέοι του Ολυμπιακού! (vid)

bet365

Τριάντα τρεις αγώνες χωρίς ήττα συμπλήρωσε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετά και το ματς με τον Πανιώνιο.

Σε εξ' αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής της Super League K-20 που φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου παραμένοντας αήττητος. Η πειραϊκή ομάδα μετά από 33 αγώνες στην διοργάνωση έχει να επιδείξει 29 νίκες και 4 ισοπαλίες και στόχος της είναι η νίκη το Σάββατο στη Βέροια έτσι ώστε να γίνει η μοναδική στην ιστορία η οποία θα κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς ήττα.

Οι ερυθρόλευκοι κυριάρχησαν απόλυτα στο παιχνίδι και είχαν ειδικά στο 2ο ημίχρονο ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο 35' ο Μανθάτης έβγαλε σέντρα μέσα στην περιοχή, ο Χαζμπουλά σταμάτησε την μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάτσι ο οποίος 'έγραψε' το 1-0. Στο 38' ο Τσιμίκας έβγαλε σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Πολυχρονιάδη και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του (2-0). Στο 64' μετά από πάσα του Γαρεφαλάκη ο Χαντζάρας με πλασέ διαμόρφωσε μέσα από την περιοχή το τελικό 3-0.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, μετά από το τέλος του αγώνα τόνισε: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη και τα καταφέραμε. Όταν έχεις κατακτήσει το πρωτάθλημα και με τόση διαφορά από τους αντιπάλους σου είναι δύσκολο να έχουν κίνητρο οι παίκτες. Τα παιδιά όμως έπαιξαν καλά και δημιούργησαν πολλές φάσεις. Στόχος μας είναι το αήττητο και ελπίζω να πάνε όλα καλά και στη Βέροια όπου θα δώσουμε το τελευταίο μας παιχνίδι».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Τσιμίκας, Σαλταμάρας, Βούρος, Καραχάλιος, Γαρεφαλάκης, Ανδρούτσος, Χαντζάρας (70’ Αμαραντίδης), Λάτσι (66’ Πλέγας) και Μανθάτης (73’ Ιγνατίδης).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αστράς, Μεξής, Πολυχρονιάδης, Ευαγγέλου, Καλύβας, Γκιζινί, Φερεντίνος, Χαζμπουλά, Αράπης (64’ Βουκελάτος), Γκούμας (76’ Καζβιρόπουλος) και Μπιμάι (46’ Παναγιωτόπουλος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα