Ραντεβού «θανάτου» Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών (vid)

Gazzetta team
Ραντεβού «θανάτου» Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών (vid)

bet365

Οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έδωσαν ραντεβού θανάτου στο Περιστέρι κατά την διάρκεια αγώνα μπαράζ μεταξύ του Αφοβου και του Αγίου Θωμάς για την άνοδο στην Α' ΕΠΣ.

Όπως αναφέρουν οι μάρτυρες στο γήπεδο στο Περιστέρι βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού για να υποστηρίξουν την ομάδα Αφοβος από το Γουδί με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού να φτάνουν αργότερα στο γήπεδο φορώντας κράνη. Το gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει για τα επεισόδια τη μέρα εκείνη, ωστόσο πλέον υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες και οπτικό υλικό.

Περίπου 100 άτομα που φορούσαν διακριτικά του Ολυμπιακού έφτασαν λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και αφού αρχικά πέταξαν φωτοβολίδες προς την εξέδρα, στη συνέχεια ορισμένοι εξ αυτών έκαναν «ντου» με αποτέλεσμα μέσα στο γήπεδο να πέσει ξύλο.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας, η οποία μάλιστα προχώρησε και σε συλλήψεις, τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση.

Όπως ήταν φυσικό αυτό συντέλεσε και στην οριστική διακοπή του αγώνα αφού ο διαιτητής Παπαπέτρου μαζί με τους βοηθούς του βλέποντας την την τεταμένη κατάσταση που επικρατούσε αποφάσισε να μην δώσει συνέχεια στον αγώνα με το σκορ σε εκείνο το σημείο να είναι 2-1 υπέρ του Άφοβου.

Δείτε το βίντεο από το pamebala.gr

 

Τελευταία Νέα