Η έκπληξη του Χολέμπας για την μη κλήση του!

Η έκπληξη του Χολέμπας για την μη κλήση του!

Η έκπληξη του Χολέμπας για την μη κλήση του!

bet365

Απογοητευμένος αλλά και απορημένος, ο Χοσέ Χολέμπας για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην υπολογίζεται από το Σέρχιο Μαρκαριάν για το ματς με τα Νησιά Φερόε. Διαβάστε το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Ο μπακ της Ρόμα δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου που τον θέλουν να βρίσκεται εκτός πλάνων του Σέρχιο Μαρκαριάν για το ματς με τα Νησιά Φερόε.

Ο Χολέμπας αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τα χρώματα της εθνικής ομάδας στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 κόντρα στη Ρουμανία.

Έκτοτε λόγω τραυματισμών δεν κατάφερε να δώσει το παρών στα ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Μεγάλη παρανόηση είχε δημιουργηθεί τον περασμένο Μάρτιο όταν εξαιρέθηκε λόγω τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Ουγγαρία κάτι που επιβεβαίωσε και η Ρόμα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ξεπέρασε το πρόβλημα του και πήρε μέρος στην αναμέτρηση των «τζιαλορόσι» κόντρα στη Νάπολι κάτι που αντιμετωπίστηκε με καχυποψία.

Ο Χοσέ Χολέμπας ουδέποτε σκέφτηκε να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Μάλιστα είχε καταρτίσει το πρόγραμμα προπονήσεων του με την λογική πως μετά το πέρας της Serie Α θα ταξίδευε στην Αθήνα για αυτό το σκοπό.

Μέχρι στιγμής ουδείς έχει επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να του μεταφέρει τις σκέψεις του Σέρχιο Μαρκαριάν, γεγονός που τον έχει απογοητεύσει σε σημείο να προβληματίζεται για το μέλλον του με την εθνική ομάδα.

Άλλωστε η συγκεκριμένη απόφαση δεν δικαιολογείται αγωνιστικά με τον διεθνή αριστερό μπακ να έχει καταγράψει 24 συμμετοχές στη Serie A, αφήνοντας στον πάγκο τον Άσλεϊ Κόουλ.

 

Τελευταία Νέα