Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ: Σεβίλλη-Ντνίπρο

Ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ: Σεβίλλη-Ντνίπρο

bet365

Εννέα μέρες πριν από τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, στη Βαρσοβία η Σεβίλλη (για δεύτερη διαδοχική χρονιά) και η πρωτάρα Ντνίπρο, διεκδικούν το φετινό Γιουρόπα Λιγκ (21:45).

Οι Ανδαλουσιανοί βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία σε ενδεχόμενη επιτυχία απόψε, αφού θα κατακτήσουν το τέταρτο τρόπαιο στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ η πρωτάρα Ντνίπρο έχει «όπλο» το πάθος, τον ενθουσιασμό και τη... θεά τύχη που συνήθως βοηθάει τους τολμηρούς και ασυμβίβαστους «μικρούς», όμως παλεύουν παράλληλα με το άγχος τους.

Ο κόουτς των Ουκρανών, Μίρον Μάρκεβιτς παραδέχθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι νευρικοί ενόψει του αποψινού μεγάλου τελικού, αφού σε θέμα εμπειρίας, η Ντνίπρο έχει ντεσαβαντάζ απέναντι στη Σεβίλλη.

Από την πλευρά του, ο Ουνάι Έμερι, παραδέχθηκε ότι έχει μιλήσει τις προηγούμενες μέρες με τον Χουάντε Ράμος για συμβουλές.

Η Σεβίλλη έχει εξασφαλίσει συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ μέσω της βαθμολογίας της Πριμέρα Ντιβισιόν, ωστόσο, αν κατακτήσει τον θεσμό, τότε θα μπει κατευθείαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ! Το ίδιο ισχύει και για τη Ντνίπρο αφού τερμάτισε στο -2 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο πρωτάθλημα της Ρωσίας.

Στα αγωνιστικά, οι Μαζούκ και Ζοζούλια θα λείψουν για τους Ουκρανούς (τυπικά γηπεδούχους) στο αποψινό ματς του «Narodowy», ενώ η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν έχει τον Παρέχα που ταλαιπωρείται από πρόβλημα στο γόνατο.

Πιθανές ενδεκάδες:

Ντνίπρο (4-5-1): Μπόικο – Φεντέτσκι, Ντούγκλας, Τσεμπεριάκο, Μάτος – Κανκάβα, Φέντορτσουκ, Ροτάν, Λούτσκεβιτς, Κονοπλιάνκα – Κάλινιτς

Σεβίλλη (4-2-3-1): Σέρχιο Ρίκο – Κόκε, Καρίσο, Κολοντζιέντζακ, Τρεμουλινάς – Κρχόβιακ, Εμπιά – Βιδάλ, Μπανέγκα, Βιτόλο/Ρέγιες – Μπάκα

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα