Βεργέτης: «Συγκεντρωμένοι, παρά την κούραση»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Συγκεντρωμένοι, παρά την κούραση»

bet365

Ο Στάικος Βεργέτης δεν έκρυψε ότι υπάρχει κούραση από τα πολλά παιχνίδια φέτος στον Αστέρα, όμως σημείωσε ότι είναι κίνητρο για την ομάδα της Τρίπολης να αποφύγει την τελευταία θέση στα playoffs.

«Είναι το παιχνίδι Νο. 53. Η ομάδα κουβαλάει κούραση πολλών παιχνιδιών όμως παραμένει συγκεντρωμένη στο στόχο της. Ο στόχος της είναι να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Αυτό θα πάμε να κάνουμε και με τον Ατρόμητο. Ένα παιχνίδι που παραδοσιακά είναι πολύ ενδιαφέρον, με δύο ομάδες ανερχόμενες δυνάμεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντα είναι ωραία παιχνίδια και ευχαριστιέται ο κόσμος» ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού των Αρκάδων στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς αν το θέαμα περνά σε δεύτερη μοίρα στη διαδικασία των playoffs, απάντησε: «Αυτήν τη στιγμή τους βαθμούς είναι αυτό που κυνηγάμε όλοι οι επαγγελματίες του ποδοσφαίρου. Το καλό αποτέλεσμα θα μας διατηρήσει μέσα στους στόχους μας».

Για το αν είναι κίνητρο ο Αστέρας να αποφύγει την τελευταία θέση στα playoffs για να μην ξεκινήσει για τρίτη σερί χρονιά από νωρίς την προετοιμασία του, σημείωσε: «Είναι ένα έξτρα κίνητρο γιατί θα είναι η τρίτη χρονιά που ο Αστέρας ξεκινάει τόσο νωρίς. Μας έχει εξαντλήσει αυτός ο προγραμματισμός. Καλό θα είναι να το αποφύγουμε, για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη χρονιά».

Τέλος, αναφερόμενος στα κλειδιά του αγώνα με τον Ατρόμητο, εξήγησε: «Πάνω απ' όλα η βάση για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι η καλή αμυντική λειτουργία. Πρέπει να λειτουργήσουμε αμυντικά καλά, σε ένα μεγάλο βαθμό όπως κάναμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ και από 'κει και πέρα να δημιουργήσουμε κάποιες καλές επιθετικές καταστάσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα