Κολιτσιδάκης: «Νίκη αν θέλουμε κάτι παραπάνω»

Κολιτσιδάκης: «Νίκη αν θέλουμε κάτι παραπάνω»

Gazzetta team
Κολιτσιδάκης: «Νίκη αν θέλουμε κάτι παραπάνω»

bet365

Ο Ατρόμητος θα πρέπει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στα playoffs, σύμφωνα με το Θανάση Κολιτσιδάκη.

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα όπως κι αυτό με τον Αστέρα. Αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω πρέπει να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και επειδή πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να κερδίσει, έτσι αν κερδίσουμε και μεις τον Αστέρα θα είμαστε το παιχνίδι για την 2η θέση. Πρέπει να ξεκουραστούν τα παιδιά και θα έχουμε ένα παιχνίδι στις 17:00 που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο» δήλωσε αρχικά ο στενός συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια.

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Εμείς έχουμε δείξει στην έδρα μας ότι είμαστε δυνατοί. Εκτός έχουμε αδυναμίες. Θα πρέπει να προσέξουμε τον Μπαράλες, αν και η Τρίπολη είναι συνολικά καλή ομάδα. Αν εμείς όμως παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε, τότε θα είμαστε οι νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα