«Φουλάρει για Κασάμι η Φιορεντίνα»

«Φουλάρει για Κασάμι η Φιορεντίνα»

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι σύμφωνα με ελβετικές πηγές είναι σε προχωρημένο στάδιο επαφών με την Φιορεντίνα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Οι «Βιόλα» τσέκαραν τον Ελβετό διεθνή μέσο του Ολυμπιακού επί σειρά μηνών. Ήταν μία εκ των ομάδων από την Ιταλία που είχαν κινηθεί για τον Παϊτίμ Κασάμι και τον Γενάρη. Με τον Κασάμι να... ψάχνεται για μεταγραφή από την περασμένη περίοδο, όλα δείχνουν πως είναι... φευγάτος. Με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει από την Ελβετία τις τελευταίες ημέρες ο Κασάμι είναι σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων για να κλείσει στην Φιορεντίνα.

Οι ίδιες πηγές μάλιστα τον εμφανίζουν κοντά σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα, η οποία έχει φουλάρει για τα καλά για την απόκτησή του. Ο Κασάμι είναι ήδη στην Ζυρίχη για τις διακοπές του και φυσικά έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον πειραϊκό σύλλογο. Από την άλλη το να γυρίσει στην Ιταλία ή την Αγγλία είναι μία από τις επιθυμίες του. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση για την εξέλιξη αυτή.

Ούτε από την μεριά του διεθνούς μεσοεπιθετικού, ούτε από πλευράς του Ολυμπιακού. Για τον Παϊτίμ Κασάμι πάντως υπάρχει η κατάλληλη... τιμή για την αποχώρησή του, ειδικά από την στιγμή που η πρώτη του χρονιά στον πειραϊκό σύλλογο δεν εξελίχθηκε όπως την ανέμεναν οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας. Όλα δείχνουν πως στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις και για τον Κασάμι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα