Σε απολογία Καλλονή και Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Σε απολογία Καλλονή και Ατρόμητος

bet365

Οι Καλλονή και Ατρόμητος κλήθηκαν σε απολογία για το ύποπτο μεταξύ τους παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική. Τρεις στο... σκαμνί για τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ.

Όπως είναι γνωστό από το πρωί, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε Καλλονή και Ατρόμητο για το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής και έληξε ισόπαλο 1-1. Έτσι, οι δύο ομάδες κλήθηκαν σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (26/5) η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Επίσης, η Λίγκα ανακοίνωσε τις κλήσεις για τις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι Περιστεριώτες για την πρώτη και οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ για τη δεύτερη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 28/5/15 και ώρα 12:30 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η και 2η Αγωνιστική των Play Offs ΟΠΑΠ. Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Επίσης, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία τις παρακάτω ΠΑΕ:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Β) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 25/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 28-5-2015 και ώρα 12:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα