«Δίχτυα» σε Τσεχία, Πολωνία η Κέρκυρα

«Δίχτυα» σε Τσεχία, Πολωνία η Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστές σε τρεις χώρες παρακολούθησε ο Μιχάλης Γρηγορίου και ο συνεργάτης του τις προηγούμενες μέρες. Άρεσαν οι περιπτώσεις σε Τσεχία και Πολωνία, χωρίς να συμβεί το ίδιο και στη Βουλγαρία.

Την Κέρκυρα της νέας χρονιάς έχουν αρχίζει να σχεδιάζουν ήδη ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του. Ο Έλληνας τεχνικός, την Τρίτη γύρισε από τα ταξίδια που έκανε σε Βουλγαρία και Πολωνία, ενώ στη Τσεχία βρέθηκε και συνεργάτης του...

Από τα ταξίδια αυτά, προκύπτει πως ο τεχνικός της Κέρκυρας, έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε κυρίως από τους ποδοσφαιριστές που παρακολούθησε στη Πολωνία, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον συνεργάτη του στη Τσεχία... Από εκεί και πέρα, δεν φαίνεται πως άρεσε κάποια περίπτωση από αυτές που είδαν στη Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει κάποια υπόθεση από εκεί.

Οι ποδοσφαιριστές που έχουν ικανοποιήσει, λοιπόν, τον Γρηγορίου και τον συνεργάτη του, είναι ένας εξτρέμ, ένας στόπερ, ένας επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος. Σχεδόν όλες οι θέσεις στις οποίες θέλει ενίσχυση Κέρκυρα. Για την ώρα δεν υπάρχουν κουβέντες με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει όμως μέχρι και το τέλος της εβδομάδας και να προχωρήσουν κάποιες επαφές.

Μάτια και στην Ελλάδα

Εκτός από την αγορά του εξωτερικού, υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις από την Ελλάδα που δεδομένα απασχολούν. Μία από αυτές είναι του Στάθη, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, με τον ποδοσφαιριστή να είναι σχετικά κοντά στους «Φαίακες», οι οποίοι ωστόσο δεν βιάζονται καθώς περιμένουν να δουν αν θα παραμείνει ο Ζουμπουλάκης ή οχι.

Η άλλη περίπτωση είναι του Μακρή. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που απασχόλησε και τον χειμώνα, με τις δύο πλευρές να είναι και πάλι σε επαφές. Για την ώρα, ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε εδώ κάτι πιο συγκεκριμένο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα