ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από Νομπόα!

ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από Νομπόα!

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τάσεις φυγής από Νομπόα!

bet365

Ανοιχτός σε παν ενδεχόμενο δηλώνει ο Κριστιάν Νομπόα ενόψει καλοκαιριού, τονίζοντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο Μεξικό!

Ο διεθνής άσος από το Εκουαδόρ, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, υποστήριξε ότι προς το παρόν συνεχίζει να ενδιαφέρεται μονάχα για τα ματς των πλέι-οφ της Σούπερ Λιγκ, όμως, άφησε να εννοηθεί ότι θα ήθελα να ψαχτεί για αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

«Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος και θα δούμε την κατάσταση. Το Μεξικό είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή. Θα μας άρεσε αν ερχόταν μια καλή πρόταση» ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα