Ατομικά ο Μπρίτο, μπήκε ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Ατομικά ο Μπρίτο, μπήκε ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Gazzetta team
Ατομικά ο Μπρίτο, μπήκε ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

bet365

Με μοναδικό πρόβλημα αυτό του Μπρίτο, άρχισε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Επέστρεψε ο Πίτου Γκαρσία.

Την Τρίτη το πρωί θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ατρόμητου για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Την Δευτέρα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον του Παναθηναϊκού, έκαναν θεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπρίτο. Στη διάθεση του προπονητή Νίκου Νιόπλια επιστρέφει ο Γκαρσία.

Τα εισιτήρια με Αστέρα

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης:

«To Tμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αύριο (Τρίτη) θα γίνει από τις 09.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00.

Εναλλακτικά για καλύτερη εξυπηρέτηση μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω της omadanet.gr στην ιστοσελίδα https://www2.omadanet.gr/atromitosfc/».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα