«Το καλύτερο δυνατό για τον Κάρλος»

«Το καλύτερο δυνατό για τον Κάρλος»

«Το καλύτερο δυνατό για τον Κάρλος»

bet365

Ο Έλιο Κασαρέτο, που εκπροσωπεί τον Κάρλος Ζαμπράνο, μιλάει στο Gazzetta.gr για το μέλλον του πελάτη του και τις πληροφορίες για Ολυμπιακό.

Ο Περουβιανός ατζέντης του έμπειρου μπακ υπογράμμισε στο Gazzetta.gr σχολίασε πως δεν γινόταν να μην ξέρει μία ομάδα του μεγέθους του Ολυμπιακού. Ωστόσο υποστήριξε πως «δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή επίσημη συζήτηση ή ενημέρωση για τον Κάρλος ως προς τον Ολυμπιακό. Και γενικότερα θεωρώ καλό να μην σχολιάσω φημολογίες ή άλλου τύπου πληροφορίες για τους πελάτες μου.

Θα γίνει μία συζήτηση με τον Κάρλος και θα δούμε». Απέφυγε από την άλλη να επιβεβαιώσει το εάν έχει προταθεί ή όχι ο παίκτης και φέτος στον πειραϊκό σύλλογο. Στόχος του Κάρλος Ζαμπράνο, όπως διευκρίνισε ο Έλιο Κασαρέτο είναι να «να βρούμε το καλύτερο δυνατό για τον Κάρλος. Όμως στην παρούσα φάση δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη πληροφορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα