Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (vid)

Gazzetta team
Ολυμπιακός Βόλου - Απόλλων Σμύρνης 0-1 (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν καλύτερος, όμως ο Απόλλωνας πήρε ένα παλικαρίσιο διπλό (0-1) και κράτησε την τρίτη θέση για την... πάρτι του!

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ήταν καλύτερος στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ωστόσο η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε στην μοναδική καλή της στιγμή στο ματς να πάρει τη νίκη...

Πιο αποφασισμένος μπήκε ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ομάδα του Βόλου, είχε δοκάρι μόλις στο 15', μετά το σουτ του Διαμαντόπουλου, ενώ στο 18' το σουτ του Θέου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί, συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ και στο 36' έφτασαν κοντά σε αυτό με το σουτ του Τριανταφυλλάκου όμως να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ταΐρη. Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά το πέτυχε ο Απόλλωνας!

Στην πρώτη τους καλή στιγμή, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν... Ο Φαρινόλα πρόλαβε την έξοδο του Ρίζου τσίμπησε την μπάλα για τον Ανγκούλο, ο οποίος προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε και έψαηε την ισοφάριση, πέφτοντας όμως πάνω σε έναν πολύ καλό Ταΐρη. Ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 77', μετά από κεφαλιά του Διαμαντόπουλου που κόντραρε και παραλίγο να τον ξεγελάσει.

Μέχρι το τέλος, δύο σουτ του Βάντερσον και του Κυζιρίδη έφυγαν έξω με αποτέλεσμα τελικά ο Απόλλωνας να πάρει αυτή τη νίκη που την κράτησε στη τρίτη θέση.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός Βόλου (Δ. Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Ζέρης, Μπουτζίκος (32' Μαργαρίτης), Μακρυδημήτρης, Γιαλούσης, Τριανταφυλλάκος (71' Καρράς), Κυζιρίδης, Μπιτάνγκ, Θέος, Σκοπελίτης (59' Μπαλντομπαλίεφ), Διαμαντόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Α. Βοσνιάδης): Ταϊρης, Γκόλιας, Κύργιας, Γεωργίου, Ανγκούλο (46' Καραδέμητρος), Βασιλαντωνόπουλος, Ψιάνος, Φαρινόλα (80' Άρσιτς), Λαγός (65' Ηρακλής), Τζιώρας, Βάντερσον.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα