Φιλικό παλαιμάχων Βέροιας και Τρικάλων

Φιλικό παλαιμάχων Βέροιας και Τρικάλων

Νίκος Τσιώκος
Φιλικό παλαιμάχων Βέροιας και Τρικάλων

bet365

Οι παλαίμαχοι της Βέροιας έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τους παλαίμαχους των Τρικάλων και θυμήθηκαν τις μάχες που έδιναν τη δεκαετία το '60 και του '70. Παρόντες ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ο δήμαρχος Βέροιας.

Τις... παλιές καλές εποχές θυμήθηκαν οι παλαίμαχοι της Βέροιας και των Τρικάλων, καθώς έδωσαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι. Αυτό διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας την Κυριακή (24/5) σε συνεργασία των συνδέσμων παλαιμάχων των δύο συλλόγων και της «βασίλισσας του Βορρά». Παρόντες είναι και ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, αλλά και ο δήμαρχος Βέροιας, Κώστας Βογιατζίδης, με τους δύο προαναφερθέντες να κάνουν το εναρκτήριο λάκτισμα.

Με τη Βέροια αγωνίστηκαν οι Δέλλιος, Κατσώνης, Μίλης, Παπανώτας, Κελεσίδης Λ., Παπατζίκος Τ., Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Αδαλόγλου, Σιούτης, Τρούπκος Θ., Χριστοφορίδης, Λύχνας, Κεσίδης, Χωλόπουλος, Φουλατσικλής, Πετρίδης, Καλτσάς, Χωματάς, Κολεσίδης, Παπατζίκος Α., Αλεξιάδης, Τσιούχας, Μπαλτζής, ενώ το παρών έδωσαν και οι... παλιές καραβάνες.

Οι Κουσουλάκης Σωκράτης, Θεοδωρίδης Θέμης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Μπαρμπαρούσης Γιάννης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Μήττας Ζήσης, καθώς και ο Άγγελος Σπυρίδων, τη στιγμή που κόουτς ήταν ο Γιώργος Χατζάρας. Από πλευράς Τρικάλων έπαιξαν οι Λαφαζάνης, Βαγενάς, Τσαφίτσας, Πράπας, Μπακάλης, Πρεκατές, Κολώνας, Πιάζας, Ζαβλανός, Λιαγάρας, Λάσκος, Μιχαήλ, Μπουλούτσος, Καραθανάσης, Ζήκος, Δημητρίου, Σακελλαρίου, Φάσας.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, που πέρασε σε δεύτερη, έληξε 2-1 με νικητές τους παλαιμάχους της Βέροιας, ενώ διαιτητής ήταν ο επίσης παλαίμαχος Μπάμπης Σιουκούρογλου στο πρώτο ημίχρονο, ο Δέλλας στο δεύτερο και βοηθός ο νεαρός Ευτύχης Σιουκούρογλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα