Νάνο: «Έχουμε "μαξιλάρι" ασφαλείας, αλλά...»

Νάνο: «Έχουμε "μαξιλάρι" ασφαλείας, αλλά...»

Νάνο: «Έχουμε "μαξιλάρι" ασφαλείας, αλλά...»

bet365

Σημαντικό προβάδισμα μεν, τίποτα τελεσίδικο δε, όπως υποστήριξε ο Νάνο για την απόσταση που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία των πλέι-οφ μετά και το 2-0 επί του Ατρομήτου.

Οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ:

Για την εμφάνιση και τη νίκη:

«Νομίζω πως κάναμε καλή εμφάνιση και αυτό δίνει εμπιστοσύνη στην ομάδα για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός για την πρώτη θέση:

«Νομίζω πως αυτή η νίκη μας δίνει ένα βαθμολογικό "μαξιλάρι" ασφαλείας, προς το παρόν, αλλά το ματς στην Τούμπα, θα είναι πολύ δύσκολο και έτσι ακόμα δεν είναι τίποτα τελεσίδικο».

Αν έρθει νίκη στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να βλέπει με αξιώσεις τη συνέχεια:

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκεφτούμε είναι η νίκη και μετά τα υπόλοιπα. Τα δύο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα κρίνουν τη συνέχεια».

Παρόλο που, η ομάδα έχει δώσει πολλά παιχνίδια, έχει μια φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με τους αντιπάλους:

«Νομίζω πως όλοι στην ομάδα και στη συνείδησή μας ξέρουμε πως πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση και η καλή δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις, παίζει μεγάλο ρόλο. Αυτό φαίνεται και επίσης παίζει μεγάλο ρόλο και η όρεξη που δείχνουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα